BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Pagina de start a forumului auxilium.xhost.ro auxilium.xhost.ro
Forumul Sindicatului Liber al angajatilor Siemens VDO Automotive - AUXILIUM

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mioritique.
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului auxilium.xhost.ro -> Cantina
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
AdMo2

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 03, 2006 9:36 pm    Titlul subiectului: Mioritique. Răspunde cu citat (quote)

1. De ce ne-a servit o vreme Texas-ul, iar acum suntem nĂŁpĂŁstuiĂŸi cu prezenĂŸa vechiului Mioritique, la locaĂŸia Plant?
2. Ce se poate face ca sĂŁ ne hrĂŁneascĂŁ din nou Texas-ul?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marian

Data înscrierii: 28/Sep/2006
Locație: Timisoara, Martirilor - E3

MesajTrimis: Sâm Noi 04, 2006 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce s-a intamplat exact?
Da-mi te rog mai multe detalii. Nu sunt la curent cu acest subiect (lucrez pe Martirilor).

Merci.
AdMo2

MesajTrimis: Dum Noi 05, 2006 6:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PĂŁi Ăźn primele sĂŁptĂŁmĂąni dupĂŁ mutare, catering-ul la Plant a fost asigurat de Texas, iar acum, Ăźn ultimele cĂąteva, au apĂŁrut mioriticii cunoscuĂŸi de dincolo. Asta e ceea ce am vĂŁzut, n-am alte detalii.
Sus
toro

Data înscrierii: 09/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil ca Marian doreste mai multe detalii, ca de exemplu un motiv.

Pana acuma nu am inteles de ce trebuie sa vin inapoi Texas-ul. Suna mai cool?
Sus
AdMo2

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, d-le, sunĂŁ mai cool, sĂŁ Âștii cĂŁ asta mĂŁ intereseazĂŁ la o firmĂŁ de catering.

Sau poate faptul cĂŁ au mĂąncare decentĂŁ, nu proastĂŁ (feluri fierte insuficient, ciorbe greĂŸos de grase etc.) Âși cĂŁ pentru un bon oferĂŁ meniuri complete (ciorbĂŁ, felul 2, salatĂŁ, desert, pĂąine, apĂŁ), nu jumĂŁtĂŁĂŸi de mĂŁsurĂŁ.
Sus
Marian

Data înscrierii: 28/Sep/2006
Locație: Timisoara, Martirilor - E3

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. Inteleg ca Texas ar fi trebuit sa ramana, din punctul de vedere al angajatilor.
...Desi am auzit si cealalta varianta, ca oamenii incepeau sa se planga de Texas. Poate asta a fost motivul declansator al schimbarii. Sau stiti / intuiti alt motiv?

Inca ceva. Ce parere aveti? Ar fi trebuit management-ul sa ne anunte care a fost motivul care a stat la baza acestei schimbari?
blucat

Data înscrierii: 05/Oct/2006
Locație: Timisoara, Strada Siemens nr 1 - R1.4.630

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu personal am mancat o singura data la cantina si asta a fost aici la plant, ca inca nu montasera cuptoarele cu microunde in bucatarii si am fost multumit de ce ofereau cei de la Texas.
Marea majoritate din cei care obisnuiau sa ia masa la cantina a fost initial nemultumita de serviciile firmei. Ce nu stiau ei e ca de unele detalii tb sa se ocupe chiar Siemens (tavi si vesela). Cum pe aici a fost o vraiste in primele saptamani toate au cazut pe capul celor de la Texas.
Nu stiu prea bine cine a decis sa fie schimbat cateringul, dar poate ar fi trebuit sa fim si noi anuntati. Vreo cateva zile cei de la Mioritic n-aveau decat sandvisuri...acum se pare ca toti sunt multumiti...Cred ca majoritatea a decis...sau cine are anumite interese. Cei de la Texas nu sunt prea buni pentru Siemens, dar suficient de ok pt Alcatel.

PS: eu nu inteleg cum poti fi multumit de scursurile alea, de asta am si evitat cantina mereu...iar faza ca poti renunta la un fel de mancare, dar tot la acelas pret mi se pare chiar sfidator. Bun, nu vrei supa sau ciorba ci doar felul 2, pai sa platesti doar pe cat mananci. Sunt chestii de principiu...
ionut gradinaru

Data înscrierii: 29/Sep/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Noi 11, 2006 9:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca problem nu trebuie sa se puna de Texas sau Mioritic, ci de calitatea serviciului pe care FIRMA il ofera angajatilor. Se mananca la cantina Siemens si nu la alta cantina. In alte locatii cantina Siemens arata altfel si la asta contribuie financiar si firma.
Sus
ionut gradinaru

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As mai avea si eu o intrebare - de ce trebuie sa decida managementul nostru cum si ce mancam noi, angajatii, cand ei nici nu calca pe la cantina?
Sus
ionut gradinaru

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As mai avea si eu o intrebare - de ce trebuie sa decida managementul nostru cum si ce mancam noi, angajatii, cand ei nici nu calca pe la cantina?
Sus
blucat

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cum e pe Martirilor, unde sunt mai multe posibilitati da a-ti alege locul unde sa iei masa, dar aici pe plantatie nu prea ai alte optiuni...si chiar am vazut Managementul luand pranzul la cantina.
ionut gradinaru

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era o chestie de publicitate. S-am mai intamplat si alta data cand s-a schimbat furnizorul.
Sus
blucat

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea cred ca e vorba de publicitate...l-am vazut pe seful de la linia de productie dupa ora 3, cand nu era lume la cantina sa faca impresie...chiar isi lua pranzul ca oricare altul...
ionut gradinaru

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma refer la seful de linie. El e mic si nu el a decis furnizorul la cantina. Ma refer la cei 4-5 oameni de sus care iau deciziile astea.
Sus
blucat

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 9:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai seful de linie e cel mai tare din zona...aia mai mari doar n-o sa vina de pe Martirilor sa manance la cantina din Buziasului...nu?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului auxilium.xhost.ro -> Cantina Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Puteți crea un subiect nou în acest forum
Puteți răspunde la subiectele acestui forum
Puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum